Naar het park met L2 en kleuterblok

In oktober trokken de kleuters opnieuw naar het park. Deze keer gingen juf Michelle en haar leerlingen uit het 2e leerjaar mee. De grote kinderen zorgden goed voor de kleintjes. Er werd samen gespeeld, gelopen, gesprongen, … Het was een fijne voormiddag.

Lezen L2 en L3

Samen lezen bevordert het lezen. Daarom trekken L2 en L3 elke week op donderdag een momentje naar buiten om samen te lezen. Er werden duo’s gevormd en die zullen elke week samen lezen. Dit telkens op een verschillende wijze: elk een zinnetje, elk een pagina, vertellen over hun boek, …

De eerste keer vonden de leerlingen het al heel leuk. Ze leerden elkaar op een andere manier kennen.

 Atelierwerking Lagere school

Op vrijdagnamiddag 11 oktober werd voor de eerste keer een atelierwerking gehouden. Het 1ste – 2de en 3de leerjaar werd verdeeld onder elkaar en het 4de – 5de en 6de leerjaar werd door elkaar geschud. In de verschillende klassen werden er knutsel – en techniekactiviteiten georganiseerd. Dit allemaal rond het thema Halloween.

De kinderen vonden het fantastisch om te doen. Hieronder een impressie van deze namiddag.

Spelletjesvoormiddag Kleuterblok

De kleuters genoten van de leuke spelletjesvoormiddag.
Bedankt aan de mama’s en oma’s voor de hulp.

Uitstap De Sierk

De kleuters hebben een fantastische dag beleefd op onze uitstap naar de Sierk in De Haan.

We konden ons uitleven in het dorp van de circusmensen: rijden met een bus en auto’s, het kapsalon, de ziekenhuisboeg, de roze caravan, de leeuwenkooi, de leeuwentunnel, de circustenten, het blote voetenpad, de boomhutten, de vele klimtoestellen, de spiegeltent,…..

Een dag om nooit meer te vergeten.

Soep maken met L6 en kleuters

Relaxatie kleuters

Scholenveldloop