Schooljaar 2022-2023

Schooljaar 2021-2022

K3 en L1 naar het park

De grote sprong komt heel dichtbij. We trokken samen met het eerste leerjaar naar het park. Zo leerden we die kinderen al even kennen en ook juf Ann. Samen met Juf Audrey komt ze elke dinsdag een uurtje ondersteunen in de klas om de kinderen ook al wat te leren kennen.

Nu was het even genieten van de natuur en elkaar. Kennismaken met 1 van de nieuwe juffen op een ontspannen manier.

 

Schoolfeest

 

Relaxatie is fijn

Omdat het weer mag kwamen we op woensdag weer samen om elkaar massage te geven.  De kleuters genoten ten volle en kwamen volledig tot rust.

 

Yoga bij de kleuters

 

Turnen bij juf Sofie 

 

SVS voetbal

 

Soep maken met L6 en de kleutertjes

 

Massage in de kleuterblok 

 

Toneel over het circus 

 

Forum 1 oktober 

Op vrijdag 1 oktober hielden we ons eerste forum van het nieuwe schooljaar. De jarigen van de maand september werden nog eens in de bloemetjes gezet, enkele speelplaatsregels werden nog eens herhaald, de leerlingenraad stelde zichzelf en hun plannen voor en we konden genieten van een liedje van het 1ste en 5de leerjaar.

 

Dag van de Sportclub 

Op woensdag 29 september was het dag van de Sportclub. De leerlingen konden in hun sportoufit naar school komen. Wat waren ze trots om hun sportclub te tonen.

 

Drama op woensdag in de kleuterblok

Op woensdag werken we graag klasoverschrijdend.  De eerste keer speelden we een stukje poppenspel met Anna en Saar.  Anna had haar boekentas verstopt en vond die na het spelen niet meer terug.  Met de hulp van de kleuters kwam dat helemaal goed.

 

 

Springkastelen

Geniet hier van nog enkele sfeerfoto’s