Nathalie Buyssens (1)

Januari 2021

December 2020

Groepswerk W.O. – werking kompas en GPS 

 

Groepsfoto uitdaging De Sint ‘Onze stoomboot’

November 2020

Doorschuifparcours meten en metend rekenen

 

We spelen memory van België (gewesten – gemeenschappen – provincies) 

 

September 2020

Meester op de fiets L5

De kinderen waanden zich als volleerde wielrenners/wielrensters. Ze doorstonden een heus obstakelparcours en konden zichzelf uitleven met de fietsen op rollen. Wat deden ze het goed!

 

27 x Europa

L5 en L6 volgden een workshop ’27 x Europa’. We kregen uitleg over het ontstaan van de EU. Daarna gingen we actief op zoek naar de deelnemende landen en wat de EU precies doet. Een boeiende, toffe en leerrijke namiddag!

 

De kinderen gingen in groepjes op zoek naar leuke weetjes over de periodes in onze rijke geschiedenis.

 

Sportdag

Het werd een zeer sportieve dag, waarbij we tennis kregen en kruisvlag leerden spelen.

 

Woordje van de directeur

Infopresentatie L5

Maart 2020

Maart is jeugdboekenmaand.

Vandaar dat we elk een boek van A tot Z lezen Die stellen we op een originele manier aan de klas voor, nl. met een boekendoos. Daarin worden telkens 10 voorwerpen verzameld. Zo komen de boeken echt tot leven. Het zijn stuk voor stuk pareltjes! Goed gewerkt hoor!!!

Februari 2020

L5 op bezoek in de winkel

Januari 2020

Ons kerstfeest was een leuk moment. Een muzikale pak ging de kring rond. Tal van uitdagingen passeerden de revue, zoals om ter snelst een ballon laten knallen, geblinddoekt een kerstman op het digibord tekenen, met knikkers in de lepel als eerste rond de kring lopen, en zoveel meer. Met veel zoets sloten we de laatste schooldag af om de kerstvakantie in te gaan. Een gelukkig 2020 voor iedereen!

December 2019

Sinterklaas op bezoek in L5

 

De leerlingen van elke klas kon op 6 december genieten van een heerlijk Sint-ontbijt. Ook in het vijfde genoten ze hiervan!

November 2019

Rekencircuit tijdens de les van Meten en Metend rekenen.

 

Oktober 2019

Donderdag 18 oktober staken we de handen uit de mouwen. De zware taak van pompoenen uithollen, rustte op onze schouders. Vol goede moed gingen we aan het werk. Gelukkig geen bloed en tranen, maar wel wat zweet heeft het ons gekost. De mooie, griezelig versierde pompoenen waren te bezichtigen op onze toffe Halloweentocht. Tijdens deze tocht kon je verder ook van de heerlijke pompoensoep proeven.

Flink gewerkt, vijfdeklassers!

September 2019

Scrabble met meester Jozef

Verjaardagen